We geloven dat zelfs een goed huwelijk nog beter kan…

Marriage course

Is jullie huwelijk nog net zo spannend en verrassend als in het begin?

Te midden van werk, huishoudelijke en sociale verplichtingen en vaak het opvoeden van onze kinderen is het soms moeilijk om bewust te blijven zien hoe bijzonder die ander is. De Marriage Course is er speciaal om jullie relatie weer wat nieuwe energie, inzichten, inspiratie en onderbouwing te geven. En vooral ook tijd! Tijd voor elkaar.

Elke avond op zich is al een uitje voor jullie tweeën en geeft je wat onschatbare tijd om echt samen te beleven. Het begint met een heerlijk diner voor twee in een sfeervolle setting met mooie achtergrondmuziek. Daarna een leuk en praktisch praatje over thema’s waar je vaak samen niet (meer) aan toekomt om dit te bespreken maar waar je nu ook samen veel mogelijkheden krijgt om verder over te praten. Dit doe je als koppel.

Of je nu 2 jaar of 62 jaar getrouwd bent, of je nu een sterke of een wat moeizamere relatie hebt, wanneer je wilt investeren in je relatie om er een vruchtbaar en gelukkig samenleven van te maken, dan is de Marriage Course ook wat voor jullie.

De Marriage Course is voor velen in onze gemeente geen onbekend begrip. Een investering in de belangrijkste relatie die je hebt en dan ook nog eens in een fantastisch, lekkere, leuke en inspirerende omgeving. Wie wil dat nou niet?

Wil je meer informatie, of je opgeven voor de introductie-avond of voor de cursus zelf? Neem dan contact op met ons via onderstaand  mail-adres.

Marriage course

Marianne en Tjaco Niemeijer;
marriage.course.maassluis@solcon.nl

Toon buttons
Verberg buttons