Kinderen en Bijbelklassen

Wij vinden het belangrijk dat kinderen Jezus Christus persoonlijk leren kennen.
We willen onze kinderen leren over Gods werk met materiaal dat aansluit bij hun belevingswereld en emotionele ontwikkeling. En – zeker niet onbelangrijk – wij willen dat doen met een dosis humor en creativiteit!

Voor alle kinderen van de basisschoolleeftijd hebben we bijbelklassen in onze kerk. Tijdens de kerkdienst op zondagochtend, geven we bijbelklassen. De Bijbelklassen duren net zolang als de kerkdienst.  Om de week op zondag zijn er bijbelklassen voor de groepen 1+2a, 1+2b of 3, danwel voor de groepen  4, 5+6 of 7+8. Vraag even aan de gastheer of gastvrouw bij de ingang welke bijbelklas die zondag is!

Voor de kinderen die geen bijbelklas hebben is er tijdens de samenkomst in de kerkzaal een speciaal kindermoment.

Wat ga je bij ons doen:

Je mag direct vanaf het begin van de dienst al naar de bijbelklas in een aparte zaal. Daar beginnen we de zondag met zingen en bijpraten met de hele groep over wat er de afgelopen week is gebeurd. In kleinere groepen -jongens en meisjes- praten we verder over wat we hebben gehoord en bidden we met elkaar.

Daarna komen we weer bij elkaar in een grote groep en luisteren we naar een bijbelverhaal, doen we een toneelstukje of iets anders creatiefs rondom een thema. We sluiten af met een spel, iets knutselen of een andere spelvorm.

Daarna is de dienst vaak al afgelopen en ga je met je vrienden van de bijbelklas weer naar buiten om samen verder zondag te vieren.

Contact en informatie

Wilt je meer weten over de bijbelklassen of over de gebruikte methode: loop na de dienst eens binnen bij de bijbelklassen in 2 of 3. Wij laten graag zien hoe en waar we mee aan het werk zijn.

Toon buttons
Verberg buttons