AlphaYouth

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

AlphaYouth

4 december 2016 @ 17:30 - 20:00

Event Navigation5555555555

Vanaf zondag 26 september 2016 loopt er weer een Alpha-Youth starten in de Ark. In tien avonden en een weekend willen jongeren samen met jeugdige cursisten (14-18 jaar) de zin van het leven ontdekken.
Op de AlphaYouth gaan we op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoud. De cursus is open voor iedereen, of je nu al wel of helemaal niet gelooft. Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën en daar is alle ruimte voor. Tijdens de bijeenkomsten wordt op een leuke, eigentijdse manier de basis van het Christelijk geloof besproken. Tijdens de cursus worden vijftien verschillende onderwerpen besproken zoals: Is er meer? Wie is Jezus? Bidden: waarom en hoe? Hoe relevant is de Bijbel? Hoe zit het met de kerk? En hoe Leidt God ons?
De Youth duurt 11 weken; elke zondagavond plus een weekend. We zullen de avonden starten met een gezellige maaltijd. Na het eten luisteren we naar een boeiende inleiding over een van de vijftien onderwerpen. Daarna zullen we in kleine groepjes doorpraten over het onderwerp waarbij je natuurlijk vragen kan stellen of je eigen ideeën over het onderwerp mag laten horen.
Voor meer informatie over de cursus kunt je kijken op http://www.alpha-cursus.nl.
Mocht je vragen hebben dan kunt je contact met ons opnemen door te mailen naar alpha@ngkmaassluis.nl

youthalpha

Details

Date:
4 december 2016
Time:
17:30 - 20:00

Locatie

De Ark
Rembrandtlaan 2
Maassluis, 3141 HH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
Tel: 010-5914544

Organisator

Coördinator Alpha
E-mail:
alpha@ngkmaassluis.nl
Toon buttons
Verberg buttons