Start van de online Marriage Course-2021

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Start van de online Marriage Course-2021

17 januari @ 00:00

| ²35

Door corona hebben we het afgelopen jaar geen Marriage Course kunnen geven en weten we ook niet wanneer dit wel weer kan. Vanuit Alpha Nederland heeft men een online variant ontwikkeld, waardoor we toch door kunnen gaan met investeren in onze relaties. En alhoewel de offline variant wel onze voorkeur heeft en houdt, is dit toch een ooi alternatief en ook geschikt voor stellen voor wie de reguliere variant lastig was om te volgen.

Vanaf 17 januari 2021 start er zo’n online Marriage Course, gewoon thuis bij jou op de bank. Hoe leuk is dat. Je krijgt, gedurende 10 weken, 7 x een link toegestuurd met het cursusmateriaal en je plant verder zelf samen met je partner de 7 avonden.

Onderstaande thema’s komen aan bod:

  1. De verbinding versterken
  2. De kunst van communicatie
  3. Conflicten oplossen
  4. De kracht van vergeving
  5. De impact van familie
  6. Goede seks
  7. Liefde in actie

Doordat je deze cursus thuis volgt is het leuk om zelf voor een diner voor twee te zorgen,  je kan samen koken, of verras elkaar om de beurt met een bezorgmaaltijd. Steek gezellig een kaarsje aan. Na het eten ga je aan de slag met het inspirerende materiaal dat jullie tips en tools geeft om jullie relatie nog meer te verdiepen.

Cursusbedrag is 35 euro, dit is inclusief werkboekjes en een verrassingspakket met voor elke avond een passend item. Kijk voor nog meer informatie op: www.tijdvoorelkaar.nl

Geef je op voor 20 december via marriagecourse.maassluis.en.omstreken@solcon.nl

Meer info bij Tjaco en Marianne Niemeijer (De Ark, Maassluis) en Jaap & Annemarie Scholten (De Nieuwe Rank, ‘s Gravenzande)

Details

Date:
17 januari
Time:
00:00
Cost:
²35
Toon buttons
Verberg buttons