Open Doorsdag (online): “Dwars door alles heen” (middaguitzending)

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Open Doorsdag (online): “Dwars door alles heen” (middaguitzending)

7 november 2020 @ 14:30 - 17:00

Dwars door vervolging en uitsluiting van (corona)hulp heen, houden vervolgde broers en zussen vast aan de Here Jezus. Als Open Doors willen we hun voorbeeld volgen, samen met jou. Daarom gaat de Open Doors-dag dit jaar weliswaar niet in de Jaarbeurs , maar in aangepaste vorm door, met een volwaardig programma.

Zaterdag 7 november zenden we ’s middags (14.30-17.00 uur) en ’s avonds (20.00-22.30 uur) een livestream (met gebarentolk) via YouTube en Facebook uit. Tijdens deze aan elkaar identieke livestreams luister je naar sprekers, kijk je naar video’s en geniet je van muziek. En uiteraard vieren we dat Open Doors dit jaar 65 jaar bestaat. Er is alleen meer dan de livestream!

Om jou een onvergetelijke Open Doors-dag te bezorgen, bedachten we een leuke aanvulling op de livestream. Voor een optimale Open Doors-dag beleving vraag je het via: @home-pakket

Het pakket gebruik je tijdens de livestream en bevat onder andere een tussendoortje, een programmaboekje en een aantal geheime items. Kort voor de Open Doors-dag valt het pakket bij je op de mat.

Alleen de livestream bekijken? Ontvang een herinnerings-email via:
herinnering opendoorsdag
Natuurlijk is het ook mogelijk om de livestream zonder het @home-pakket vanuit huis te bekijken. Ontvang je kort voor de Open Doors-dag graag een herinneringse-mail met daarin de link naar de livestream? Laat dan even je e-mailadres achter op de website. We houden je ook op de hoogte over het programma en de sprekers.
Heb je een vraag over de Open Doors-dag 2020? Mail dan naar info@opendoors.nl of neemt contact op via 0341 465 000

Details

Date:
7 november 2020
Time:
14:30 - 17:00
Toon buttons
Verberg buttons