Open Doors-dag in Barneveld: “Thema baken van hoop”

Laden Evenementen

« All Events

Open Doors-dag in Barneveld: “Thema baken van hoop”

8 oktober @ 13:00 - 22:30

Uitnodiging Open Doors-Dag
Dit jaar kunnen we weer fysiek de Open Doors-dag meemaken.
Het vindt plaats in Barneveld op 8 oktober, met als thema ‘een baken van hoop’.
Met dit thema wil Open Doors benadrukken dat de Here God voor ieder het ultieme baken van hoop is. De verhalen van vervolgde broers en zussen zijn vaak aangrijpend,  maar daar doorheen schijnt ook het verhaal van deze hoop. Open Doors hoopt dat mensen zich geraakt voelen door wat er deze dag gedeeld zal worden over de vervolgde kerk, opdat zij ook een baken van hoop mogen zijn in hun omgeving, en de vervolgde kerk blijven steunen in gebed.

Er zullen 4 verschillende sprekers zijn, uit Colombia en uit Irak, de jongste spreker ooit op een OD dag is een meisje van 12 jaar!

Programma
Het middagprogramma loopt van 13.00 tot 17.00 uur, met ondersteuning door een gebarentolk en simultaanvertaling. Het avondprogramma van 19.30 tot 22.30 uur is een uur korter omdat simultaanvertaling dan achterwege blijft. Tickets voor de Open Doors-dag kun je online bestellen (2,50 euro reserveringskosten per ticket) op hun website.

Wil je de Open Doors-dag online meemaken? Meld je dan voor de livestream. Een paar dagen vóór 8 oktober krijg je dan per e-mail de links naar de middag- en avondlivestream én de middaglivestream met gebarentolk toegestuurd

Details

Date:
8 oktober
Time:
13:00 - 22:30
Toon buttons
Verberg buttons