NBG- Bijbelquiz

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

NBG- Bijbelquiz

8 november 2017 @ 20:00 - 22:00

AankondigingBijbelquiz 2017NGK

Werkgroep Nederlands Bijbelgenootschap in Maassluis organiseert:

de Bijbelquiz

Op woensdagavond 8 november 2017 wordt de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap (NBG) gespeeld in ‘Het Kompas’, Ibisstraat 1, in Maassluis. Presentator is: Jan Moekestorm.

Al enkele jaren is de quizavond een groot succes in het hele land, ook in Maassluis. Teams van verschillende samenstelling spelen met elkaar een bijbelquiz vol humor, doordenkertjes en interessante weetjes. Het team met de meeste punten wint!
En er is natuurlijk ook iemand die de allerhoogste scoren heeft.

Iedereen is welkom. De avond begint om 20.00 uur en zal om 22.00 uur afgelopen zijn. Toegang is gratis en u bent vanaf 19.30 welkom om met een kopje koffie of thee te beginnen. De avond zal rond 22.00 uur afgelopen zijn. Tijdens de quiz wordt er aandacht besteed aan het werk van het NBG. Deelnemers aan de quiz worden uitgenodigd als donateur het werk van het Bijbelgenootschap te steunen. Aan het eind van de avond is er een collecte ter bestrijding van de onkosten en het werk van het NBG.

U kunt zelf meedoen met de quiz, maar u kunt uiteraard ook als toeschouwer komen. Aanmelden vooraf kan per e-mail of telefonisch bij: i.buitendijk4@gmail.com tel. 010-5920671, Daar kunt u ook terecht voor meer informatie. Maar op de avond zelf kunt u ook zich nog aanmelden als deelnemer. We hopen u in ‘Het Kompas’ te ontmoeten.

Details

Date:
8 november 2017
Time:
20:00 - 22:00

Locatie

GKV Het Kompas
Ibisstraat
Maassluis,
+ Google Maps

Organisator

GKV Maassluis
Toon buttons
Verberg buttons