2e avond Marriage course

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

2e avond Marriage course

15 februari 2019 @ 18:30 - 21:30

| €160

De Marriage Course is een investering in je relatie. Na deze avonden heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Je bent op een leuke en zinvolle manier een stap dichter naar elkaar toegegroeid.

Voor wie?

Is je relatie bijvoorbeeld in een nieuwe fase door een verandering in carrière, de komst van een baby of andere life-events? Heb je onopgeloste issues die je graag uit de weg helpt? Ben je op zoek naar meer diepgang in je relatie? In al die situaties  is de Marriage Course echt iets voor jou! De cursus is voor ieder stel dat wil samenwerken aan en investeren in hun relatie. Het maakt niet uit of je minder dan vijf jaar of meer dan dertig jaar getrouwd bent. Ook als je al een sterk huwelijk hebt, zal deze cursus je helpen je relatie verder te verbeteren.

Hoe werkt het?

De avond begint met een lekker diner voor twee, een echt avondje uit! Na het eten ga je aan de slag met het thema van de avond. De avond bestaat uit een dynamisch geheel, waarbij meestal materiaal van een DVD, persoonlijke verhalen van cursusleiders en interactie tussen jou en je partner worden afgewisseld. Je doet de cursus niet in groepsverband, maar echt alleen samen als koppel. Je krijgt heel wat uiteenlopende opdrachten. Dat kan een vraag aan elkaar zijn, of je moet bijvoorbeeld allebei een schema invullen. Vaak volgen er meerdere eyeopeners op een avond: “Oh, denk jij zo!?” Of je herinnert je weer: ‘Ah, natuurlijk, dat is een verschil!’.

Waarom?

Je ontmoet je partner op een nieuwe manier! Je denkt samen na over alledaagse en diepe onderwerpen, zoals communicatie, familieverschillen, verschillende waarden en standpunten. Ieder komt met zijn eigen verhaal, karakter en issues. Daar is alle ruimte voor, omdat je met zijn tweeën in gesprek bent. Kortom: in zeven avonden dichter bij elkaar.

De Marriage Course wordt dit keer gegeven op 6 zaterdagavonden en 1 vrijdagavond verdeeld over 10 weken: 9 en 15 februari, 2, 9, 16 en 30 maart  en 13 april 2019. Elke avond start om 18.30 uur met een diner voor twee! Einde uiterlijk 21.30 uur, maar er is altijd wel tijd om nog even na te parten wanneer je dat leuk vindt. Prijs voor het geheel: 160 euro per koppel. De locatie wordt later bekend gemaakt.

Geef je op bij onderstaand mail adres of wanneer je nog vragen hebt neem voor meer informatie contact op met  Marianne en Tjaco Niemeijer, zie ook de website van de Marriage Course.

Stuur een mail naar marriagecourse.maassluis.en.omstreken@solcon.nl

P.S. We hebben in deze Marriage Course maar plaats voor ongeveer 10 koppels. We zullen de aanvragen dan ook in volgorde van binnenkomst behandelen, wanneer je zeker wilt zijn van deelname wees er dan dus snel bij.

Details

Date:
15 februari 2019
Time:
18:30 - 21:30
Cost:
€160

Locatie

N.t.b.

Organisator

Tjaco en Marianne Niemeijer
E-mail:
marriage.course.maassluis@solcon.nl
Site:
www.marriagecourse.nl
Toon buttons
Verberg buttons