Inzameling voor de Voedselbank

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Inzameling voor de Voedselbank

8 december 2019 @ 09:00 - 11:30

Een groot aantal cliënten (gemiddeld 250 huishoudens, samen bijna 700 personen waaronder ruim 300 kinderen. Vergelijk dit eens met de grootte van onze gemeente in de ARK) en een geringe aanvoer betekent dat de inhoud van het wekelijkse pakket niet goed te noemen is. Groente en vlees is meestal voldoende aanwezig, maar de andere levensmiddelen zoals pasta, rijst, enz zijn er te weinig. Daardoor raken ook de schappen en de kasten in ons magazijn zichtbaar leeg. Reden genoeg voor de diaconale teams een inzamelactie te organiseren. Helpt u mee om een verantwoord pakket samen te stellen? Heel hartelijk dank alvast namens de gezinnen die het hard nodig hebben. We rekenen op u! Door deze zichtbare steun weet men zich niet vergeten!

 

Op zondag 1 en 8 december voor en na de kerkdiensten kunt u artikelen inleveren.  Het mag natuurlijk ook gebracht worden bij de voedselbank zelf. Elke vrijdag is daar gelegenheid voor.

 

Als u niet in de gelegenheid bent naar de inzamelingspunten te komen dan zijn wij uiteraard ook heel blij met een gift op het rekeningnummer van de Stichting Voedselbank Maassluis  IBAN  : NL64INGB0001210107 met de vermelding kerstgift.

Details

Date:
8 december 2019
Time:
09:00 - 11:30

Locatie

Rembrandtlaan 2
MAASSLUIS, 3141HH
+ Google Maps

Organisator

NGK “DE ARK”
Toon buttons
Verberg buttons