Inzamelactie t.b.v. de Voedselbank

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Inzamelactie t.b.v. de Voedselbank

3 december 2017 @ 09:00 - 11:30

De groep mensen die zich tot de voedselbank moet wenden is de laatste tijd helaas gelijk gebleven. Vluchtelingen, die soms heel kort of juist al langere tijd in Nederland wonen, maar niet aan het werk komen, ouderen met een gering inkomen, chronisch zieken, gezinnen geconfronteerd met een ingrijpende gebeurtenis binnen het gezin zoals een scheiding of overlijden, mensen die opeens geconfronteerd worden met een forse naheffing. En al die mensen moeten eten, elke dag weer! De voedselbank probeert te helpen door elke week een boodschappenpakket aan te bieden aan hen die daarvoor in aanmerking komen volgens landelijk vastgestelde regels.

Een groot aantal cliënten (gemiddeld 210 huishoudens, waaronder ca. 300 kinderen) en een geringe aanvoer betekent dat de inhoud van het wekelijkse pakket niet goed te noemen is. Reden genoeg voor de diaconale teams een inzamelactie te organiseren. Helpt u mee om een verantwoord pakket samen te stellen. Heel hartelijk dank alvast namens de gezinnen die het hard nodig hebben. We rekenen op u!
Op zondag 3 en 10 december voor en na de kerkdiensten kunt u artikelen inleveren.

Als u niet in de gelegenheid bent naar de inzamelingspunten te komen dan zijn wij uiteraard ook heel blij met een gift op het rekeningnummer van de Stichting Voedselbank Maassluis IBAN : NL64INGB0001210107 met de vermelding kerstgift.

Details

Date:
3 december 2017
Time:
09:00 - 11:30

Locatie

De Ark
Rembrandtlaan 2
Maassluis, 3141 HH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
Tel: 010-5914544

Organisator

NGK “DE ARK”
Toon buttons
Verberg buttons