Informatieavond 3D traject van Nederland Zoekt

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Informatieavond 3D traject van Nederland Zoekt

11 oktober 2019

Wat zou de wijk missen als jouw kerk er niet meer zou staan? Of nog persoonlijker: Wat zouden de mensen uit jouw straat missen als jij er niet meer zou wonen?

 

Hoe kunnen we als christenen weer verschil maken voor de mensen om ons heen en ons inzetten voor de bloei van de buurt? Hoe zou dat eruit zien als we dat samen met andere christenen zouden doen in kleine communities?

 

De droom van Nederland Zoekt is dat iedere buurt zo’n community heeft, zodat iedere Nederlander zo’n liefdevolle gemeenschap binnen handbereik heeft. Zou dat niet een enorm verschil maken in de stad waarin je leeft?

 

Concreet willen we je uitnodigen om vrijdagavond 11 oktober erbij te zijn als we praktijkverhalen gaan delen met teams uit diverse kerken die hier mee bezig zijn geweest.

 

De teams die deze avond hun verhaal doen sluiten een 3D-traject van Nederland Zoekt af. Vanuit onze droom trainen en coachen we teams, kringen, kerken en individuen in een 2-jarig 3D traject. Pasklare antwoorden en 10 stappenplannen om als community verschil te maken in je eigen buurt, zijn er niet, maar antwoorden kunnen wel ontstaan in een proces. Dat is wat we bieden in het 3D-traject. In de afgelopen 8 jaar hebben we mogen ontdekken hoe krachtig dit proces is. Ruim 150 team zijn je voorgegaan.

 

Op vrijdag 11 oktober doet zich de unieke kans voor om ervaringsverhalen uit eerste hand te horen, over wat het 3D-traject hun gebracht heeft en wat God door hun heen heeft gedaan. Daarnaast krijg je inspirerende input en uitleg over wat het 3D-traject inhoudt. Kortom: een inspirerende avond! Van harte welkom!

Details

Date:
11 oktober 2019

Locatie

Ichtuskerk
Jaap van der Hoekplaats 1
Rotterdam,
+ Google Maps
Toon buttons
Verberg buttons