Escaperoom

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Escaperoom

13 april 2018 @ 15:00 - 22:00

| €60

Event Navigation5555555555

De jongeren van “DE ARK”voeren allerlei acties voor een reis naar Kenia deze zomer.
In de periode van 6 tot 18 augustus 2018 gaan circa 20 gemeenteleden, waaronder vooral leden van de Meerpaal, op jongerenreis naar Kenia. Deze reis maakt onderdeel uit van het missionair-diaconale project ‘Church Link’ dat wij als gemeente zijn gestart met Tear. Hierbij gaan we een driejarige relatie aan met een gemeente in Nairobi
Het doel is dat de kerken elkaar helpen en van elkaar leren in geestelijk en materieel opzicht. Enerzijds willen we elkaars geloof versterken, anderzijds zal DE ARK” ook een financiële bijdrage leveren aan die gemeente in Nairobi.

Over Escaperoom
Dan slaat het onheil toe… Op het geluid van de storm en het kolkende zeewater na, is het ineens stil, oorverdovend stil. Het geluid van de stampende motoren klinkt niet meer; ze blijken het te hebben begeven…
Het schip zwalkt stuurloos rond op de onstuimige golven in de donkere nacht. Angstig kijken jullie elkaar aan. Hulp van de kapitein hoeven jullie niet te verwachten, want langzaam daalt het besef dat de kapitein niet meer terug zal keren. Het is dus aan jullie om actie te ondernemen.
En zo begint jullie gevecht op leven en dood… Krijgen jullie de motoren binnen de tijd weer aan de praat om zo het schip van de ondergang te redden?

Meld je nu aan voor deze gloednieuwe, exclusieve en spannende escaperoom ‘Captain’s last watch’ en red met jouw groep het schip van de ondergang. Hebben jullie zeebenen en kunnen jullie de snelste tijd neerzetten?

De escaperoom bevindt zich in één van de zalen van ‘De Ark’ en is volledig gemaakt en bedacht als sponsoractie voor de Keniareis.

Wees er snel bij en boek nu een plaats, want deze escaperoom is tijdelijk!

In het Kort
Kosten: €60,- per groep (de opbrengst komt ten goede aan de meerpaalreis)
Adres: “De Ark” – Rembrandtlaan 2 Maassluis
Tijdsduur: 1 uur
Data en tijden: zie bij aanmelden
Groep: 3-5 personen

Details

Date:
13 april 2018
Time:
15:00 - 22:00
Cost:
€60

Locatie

De Ark
Rembrandtlaan 2
Maassluis, 3141 HH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
Tel: 010-5914544

Organisator

Meerpaal
Toon buttons
Verberg buttons