De Goede Vrijdagdienst o.l.v. ds. Ies Maaswinkel wordt via internet uitgezonden

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

De Goede Vrijdagdienst o.l.v. ds. Ies Maaswinkel wordt via internet uitgezonden

10 april 2020 @ 19:00 - 20:15

De diensten in onze kerk kunnen op zijn minst tot 1 juni niet doorgaan, zoals jullie weten. Mooi om te zien en te horen dat er creatief gebruik wordt gemaakt van andere middelen en mogelijkheden.

We kunnen natuurlijk niet meer als kringen bij elkaar komen. Vandaar dat we iedere week een liveuitzending verzorgen die wij op zondagochtend om via een internetsite zullen uitzenden en ook op deze Goede Vrijdag en wel om 19.00 uurDe link hiervan vind je op de homepage. Natuurlijk is het anders dan normaal, maar we hopen dat we op deze manier toch met elkaar verbonden te zijn.

Op Goede Vrijdag hopen we ook, als de Here het wil en wij leven, met elkaar het Heilig Avondmaal te vieren. Het leek ons heel mooi en waardevol om in een tijd waarin we niet fysiek samen kunnen komen, toch op die speciale manier verbonden te zijn met God en met elkaar.

Met de paar mensen die aanwezig zijn omdat ze aan de dienst meewerken, zullen we uiteraard de regels van de overheid hanteren en de viering veilig laten verlopen.

Praktisch vragen we iedereen die mee wil vieren om zelf brood en druivensap (of wijn) in huis te halen. Als je daar niet toe in staat bent, laat het gerust weten, dan zorgen we er voor.

Ik zal voor de camera het brood breken en de wijn schenken en vraag jullie op datzelfde moment dat ook te doen. Als je de dienst pas later kunt volgen is dat ook goed natuurlijk

maar het is wel een mooie gedachte dat het in alle huiskamers tegelijkertijd gebeurt.

Bid ervoor en spreek er ook (digitaal) met elkaar over, met je kring of met iemand in je omgeving of je partner, zodat we er optimaal naar toeleven.

Als je kinderen hebt, is dit een mooie gelegenheid om met hen over Goede Vrijdag en het Avondmaal te spreken. Laten we ons zo samen biddend voorbereiden op deze viering.

 

Details

Date:
10 april 2020
Time:
19:00 - 20:15

Organisator

NGK “DE ARK”
Toon buttons
Verberg buttons