Alphacursus voor volwassenen/ thema: “Wie is Jezus”

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

Alphacursus voor volwassenen/ thema: “Wie is Jezus”

22 januari 2017 @ 19:00 - 21:30

| Gratis

Op zondag 22 januari 2017 start er weer een Alpha-cursus in De Ark. In tien avonden en een weekend willen we samen met de cursisten de zin van het leven ontdekken.
Op de Alpha-cursus gaan we op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoud. De cursus is open voor iedereen, of je nu al wel of helemaal niet gelooft. Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën en daar is alle ruimte voor. Tijdens de bijeenkomsten wordt op een leuke, eigentijdse manier de basis van het Christelijk geloof besproken. Tijdens de cursus worden vijftien verschillende onderwerpen besproken zoals: Is er meer? Wie is Jezus? Bidden: waarom en hoe? Hoe relevant is de Bijbel? Hoe zit het met de kerk? En hoe Leidt God ons?
De Alpha-cursus duurt 11 weken; een avond per week en een weekend. We zullen de avonden starten met een gezellige maaltijd. Na het eten luisteren we naar een boeiende inleiding over een van de vijftien onderwerpen. Daarna zullen we in kleine groepjes doorpraten over het onderwerp waarbij je natuurlijk vragen kan stellen of je eigen ideeën over het onderwerp mag laten horen.
Voor meer informatie over de cursus kunt u kijken op http://www.alpha-cursus.nl.
Mocht je vragen hebben dan kunt je contact met ons opnemen door te mailen naar alpha@ngkmaassluis.nl

Details

Date:
22 januari 2017
Time:
19:00 - 21:30
Cost:
Gratis

Locatie

De Ark
Rembrandtlaan 2
Maassluis, 3141 HH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
Tel: 010-5914544

Organisator

Coördinator Alpha
E-mail:
alpha@ngkmaassluis.nl
Toon buttons
Verberg buttons