5e Alpha avond

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

5e Alpha avond

28 mei 2020 @ 20:00 - 21:30

Alpha online
Veel is onduidelijk en onzeker in deze tijd waarin het coronavirus ons leven ontwricht. Misschien ervaar je dat wel heel dichtbij, bij jezelf of je geliefden. Ook kan het zijn dat het je laat nadenken over belangrijke levensvragen, zoals bijvoorbeeld ‘wat is de zin van het leven?’ en ‘is er meer?’
Alpha is een plek die ruimte biedt om samen met anderen over deze en andere vragen na te denken. Tijdens circa tien interactieve en gezellige avonden ontdek je welke antwoorden het christelijk geloof kan geven. Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen en met elkaar van gedachten te wisselen.
unnamed.jpg
Op donderdag 23 april start er weer een nieuwe Alpha! Normaliter zijn de bijeenkomsten van Alpha een fysieke ontmoeting, maar omdat dit in deze tijd niet verstandig is zal het deze keer een ‘Alpha Online’ zijn. De digitale bijeenkomsten zullen wekelijks op donderdagavond van 20:00 – 21:30 zijn.
Heb je interesse, wil je mee doen of heb je nog vragen? Voel je dan vrij om met ons contact op te nemen via alpha@ngkmaassluis.nl. Iedereen is welkom. We hopen dat je er bij kan

De huidige cursus is al op 23 april gestart. Voel je vrij om via bovenstaand e-mailadres contact op te nemen. in het najaar hopen we weer een gewone alphacursus te kunnen organiseren.

Details

Date:
28 mei 2020
Time:
20:00 - 21:30

Organisator

Team Alpha
E-mail:
alpha@ngkmaassluis
Toon buttons
Verberg buttons