24/7 DE ARK prayerroom (thuis)

Laden Evenementen

« All Events

  • Dit evenement is voorbij.

24/7 DE ARK prayerroom (thuis)

5 april 2020 @ 11:00 - 12 april 2020 @ 09:00

Lieve broers en zussen,

Onze dagen zien er opeens anders uit en we hebben nieuwe zorgen in ons hoofd. Vanwege de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus te controleren komen we niet samen als gemeente en zijn alle activiteiten in De Ark de komende weken afgelast.  Maar onze God blijft dezelfde, en bidden kan op elke plaats en elke tijd. God zij dank daarvoor!

De prayerroom in de week van 5 tot 12 april zal er anders uitzien dan voorgaande jaren, maar gebeden wordt er wel.  Juist nu is het goed om onze aandacht op Hem te richten en toe te leven naar Pasen. Ook als dat er heel anders uitziet dan vorige jaren, vieren we dat Jezus overwinnaar is! We gaat het als volgt doen:  24 uur per dag, 7 dagen in de week voor Pasen wordt er door onze gemeente gebeden. Niet in een gebedsruimte in De Ark, maar in onze eigen huizen.

Schrijf je in via de website: https://www.24-7prayer.com/signup/90be17 om één of meerdere uren in die week te bidden.

24 uur voordat je gaat bidden krijg je een e-mail met daarin instructies en inspiratie die je helpen dit uur biddend door te brengen.   Om elkaar te bemoedigen en onze verbondenheid te benadrukken vragen we of je ook online je ervaring voor de bidders na jou wilt achterlaten.  Naast het gebed willen we in deze tijd verbinding met elkaar zoeken en getuigen van ons vertrouwen in God. We willen onze dank voor Zijn liefde en leiding in ons leven tot uitdrukking brengen in een kunstwerk wat we gezamenlijk vorm gaan geven. Dit werk zal een plek in De Ark krijgen, om ons straks, ter herinnering aan deze spannende tijd, waarin we elkaar mochten bemoedigen omdat Jezus Overwinnaar is!  Wil je daaraan meedoen, geef je naam en adres dan door aan ons via Jolanda :gebed@ngkmaassluis.nl uiterlijk woensdag 25 maart.
Je krijgt dan een deel van een kunstwerk toegestuurd (1 per huishouden), wat je op je eigen manier in mag vullen. Je tekent, schildert, schrijft of plakt jouw lof en dank op een canvasdoek. Wij verzamelen alle kleine doeken voor 1e paasdag en vormen het tot een groter kunstwerk wat in beelden, kleuren en materialen een zichtbare lofprijzing voor onze God is.  Juist omdat we nu niet samenkomen als gemeente, is dit een manier om verbonden met elkaar dank en eer te brengen. Twijfel niet te lang, want op = op! Wil je op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen rondom de prayerroom? Meld je dan aan voor de facebookgroep: 24-7 NGK de Ark.  We zien met jullie uit naar wat God ons wil geven!

Het prayerroomteam, Jolanda, Steph, Wynke, Matthias, Edwin en Evelien

Details

Start:
5 april 2020 @ 11:00
End:
12 april 2020 @ 09:00

Locatie

Rembrandtlaan 2
MAASSLUIS, 3141HH
+ Google Maps

Organisator

Gebedsteam
Toon buttons
Verberg buttons